+7771 431 61 31
info@soj.kz
Список материалов в категории Ас, тамақ дайындау технологиясы
Заголовок
Азық түлік өндірісін стандарттау және бақылау (Мәлімет)
Басытқы тағамдар (Курстық жұмыс / Курсовая работа)
Ет, субөнімдерді және үй құстарын механикалық аспаздық өңдеу (Курстық жұмыс / Курсовая работа)
Еттен, субөнімдерден және үй құстары етінен даярланатын тағамдар (Курстық жұмыс / Курсовая работа)
Көжелер (Курстық жұмыс / Курсовая работа)
Қамырдан әзірленетін тағамдар (Курстық жұмыс / Курсовая работа)
Тамақ өнімдерін өңдеу (Курстық жұмыс / Курсовая работа)
Тамақ өнімдерінің құрамы (Курстық жұмыс / Курсовая работа)
Тәтті тағамдар және ыстық және салқын сусындар (Курстық жұмыс / Курсовая работа)
Шикізаттарды аспаздық механикалық өңдеу (Курстық жұмыс / Курсовая работа)
Іздеу
Наши работы
Ағылшын тілі
География
Дене тәрбиесі
Дәрістер кешені
Заң және құқық
Информатика
Математика
Педагогика
Психология
Тарих
Экология
Экономика
Мәдениеттану
Ас, тамақ дайындау технологиясы
Техникалық пәндер
Как получить работу?